Judo Club Zwijndrecht vzw

Tornooi sponsors 2021

Sportieve evenementen zoals ons judo tornooi zijn moeilijk te realiseren zonder hulp van gulle sponsors die de sport en meerbepaald de jeugdwerking een warm hart toedragen, zeker na het moeilijke jaar 2020.

Wil jij ons financieel helpen, contacteer ons dan via tornooi@judoclubzwijndrecht.be.

6de Jeugdtrofee Thibaut Van Roeyen 2021

voor jongens en meisjes U14 en U17

Provincie Antwerpen 2020 Ranking tornooi U15

Datum : 10 OKTOBER 2021

In 2020 kon het tornooi helaas niet doorgaan vanwege Corona COVID-19.

In het voorjaar 2021 starten we weer met volle moed met de voorbereidingen voor de 6de editie in oktober 2021.  Naar jaarlijkse gewoonte versturen wij dan de uitnodigingen via mail.  Heb je voor vorige edities van ons geen uitnodiging ontvangen, laat ons dit dan weten via mail naar tornooi@judoclubzwijndrecht.be.  Je ontvangt dan de uitnodiging met link naar de inschrijving zodra de voorbereidingen starten.

INSCHRIJVING  -  ENREGISTREMENT  -  REGISTRATION

Verwacht - En attendant - Coming soon