INFO & DOWNLOAD

INFO BROCHURE

Voor al onze aangesloten judoka's is het belangrijk om onze info brochure eens aandachtig door te nemen. Het bevat informatie over o.a.:

- de trainingen

- lesgeld en vergunning

- houding op de tatami, in de dojo en buiten de dojo

- clubreglement

- wat je moet doen bij een judo ongeval aangifte

- de organisatie structuur

- het transferreglement

Download de info brochure hier !

EXAMENS

Examens worden 3 tot 4 keer per jaar georganiseerd. Exacte datums worden enkele weken op voorhand vastgelegd en gecommuniceerd via deze pagina, via mail, mondeling tijdens de trainingen en op het info bord in het trainingslokaal.

Volgende examen data :

Zaterdag 7 oktober 2017 om 14:00

Zaterdag 23 december 2017 om 14:00

LET OP -- Examens zijn op zaterdag in plaats van zondag !!!

Download hier het examenprogramma.

WAT TE DOEN BIJ EEN JUDO ONGEVAL AANGIFTE ?

Wanneer een judoka zich blesseert tijdens een training is het van belang om op een correcte manier aangifte te doen bij de verzekeringsmaatschappij Ethias. Hieronder vind je hiervoor de nodige documenten :

- Aangifte formulier

- Instructies "Wat te doen bij een judo ongeval"

Uiteraard is de eerste vereiste dat je de jaarlijkse verzekeringspremie hebt betaald. Je krijgt hiervoor een mail met uitnodiging tot betaling van de verzekeringspremie 1 maand voor het vervallen van uw verzekering. Betaal deze dan meteen !

Je dient ook zelf de vervaldag van de verzekering op te volgen. Je vindt deze terug op de witte achterzijde van van uw lidkaart van de Vlaamse Judo Federatie. Heb je geen mail ontvangen om uw verzekering te vernieuwen, neem dan zelf contact op met één van de trainers

INITIATIE

Zou je graag judo willen doen maar weet niet of het iets voor jou is ? Geen probleem. Je kan volledig gratis deelnemen aan 4 initiatielessen. Enkel een formulier invullen en je kan beginnen.

Je kan kiezen om het formulier on-line in te vullen op de 'Initiatie' pagina (breng dan wel een geprinte versie mee tijdens de eerste initiatieles), of je kan het formulier hier downloaden om op papier in te vullen (vak 1 en vak 2) en meebrengen tijdens de eerste initiatieles.

Houd rekening met het volgende :

(1) De 4 initiatielessen dienen binnen een periode van 4 weken te vallen.

(2) De Vlaamse Judo Federatie voorziet automatisch in een verzekering voor deze 4 gekozen dagen. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om achteraf de gekozen data nog te wijzigen.

(3) De initiatielessen zijn gratis.

(4) Kledij : joggingbroek en t-shirt.

(5) Wees op tijd voor de aanvang van de lessen.

Voorwaarden :

Deelname aan eventuele vorige initiatielessen minimum 2 jaar geleden.

Maximum blauwe gordel (2de kyu) indien je vroeger reeds judo hebt beoefend.

Judo Club Zwijndrecht vzw

Dorp West 74 - 2070 Zwijndrecht